O nama

Računovodstvena agencija “Kontesa”, sa sjedištem u Sarajevu, specijalizovana je za pružanje usluga iz oblasti računovodstva, knjigovodstva i poreskog savjetovanja.

Cilj naše agencije za knjigovodstvo je da tačnom i ažurnom obradom knjigovodstvenih podataka, obezbijedimo sigurnost poslovanja klijenata u smislu poreskih i drugih zakonskih propisa, te analizom računovodstvenih podataka pomognemo klijentu da poboljša poslovanje. Akcenat stavljamo na kvalitetnu i pravovremenu knjigovodstvenu uslugu. Uvijek smo tu da pružimo savjet ili potrebnu informaciju, u obliku i na način koji je najsvrsishodniji potrebama klijenta. Posebnu pažnju posvećujemo početnicima u biznisu, kako bi im olakšali prve poslovne korake.

Ukoliko niste naš klijent, a treba Vam stručan računovodstveni tim koji može da Vam pruži optimalne računovodstvene usluge, kontaktirajte nas putem e-maila, telefonom ili zakažite sastanak lično u našoj agenciji.

AKO OSNIVATE NOVU FIRMU ILI POČINJETE SA BIZNISOM, SVAKAKO SE PRETHODNO POSAVJETUJTE SA KNJIGOVOĐOM!

Sa našim klijentima izgrađujemo povjerenje i dugoročno partnerstvo.

Cijena naših računovodstvenih usluga maksimalno je objektivna i usklađena je sa obimom poslovanja i knjigovodstvenim potrebama klijenta.